Home Stressconsultancy & Coaching EMDR & traumabegeleiding Opleiding tot Stressconsultant Trainingen Boeken Spel: Clear your focus Persoonlijk Contact

Clear your focus


Aanleiding voor de ontwikkeling van het spel:

In mijn werk als coach, therapeut en trainer krijg ik vaak te maken met mensen die het moeilijk vinden om hun dromen waar te maken. Het is vaak niet duidelijk wat hen weerhoudt om succesvol te zijn. Clear your focus is een spel dat die duidelijkheid wél brengt. Dit spel zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen en kunt waarmaken wat je wenst. Iedere speler speelt dus met zijn eigen focus cq doel.

Doel van het spel

Belemmerende gedachtes en emoties, om je dromen te bereiken, uit de weg ruimen.

Door middel van een bordspel krijg je antwoorden op al je prangende levensvragen. Bijvoorbeeld: Hoe krijg ik een goede balans tussen werk en privé? Hoe krijg ik meer plezier in mijn werk? Hoe trek ik de juiste partner aan? Hoe verbeter ik de communicatie met mijn collega's en vrienden? Wat is er nodig om die gewenste wereldreis echt te gaan maken? Welke baan past bij mij? Wat komt er voor mij kijken bij een eigen onderneming?

Doelgroep

Iedereen die zich voor het spel "Clear your focus" openstelt om antwoord te krijgen op belangrijke vragen en zelf onderzoek wil doen.

Hoe te spelen

Iedere deelnemer formuleert zijn eigen steldoel. Waarop wil jij antwoord? Soms is het prettig een persoon aan te wijzen als spelleider; deze bewaakt het proces. Je gooit de dobbelsteen, de kleur waar je op terecht komt geeft het soort vraagkaartje aan dat je moet trekken (4 thema's: passie, denken, gevoel, materie). Aan het eind van het spel heb je op een gestructureerde wijze antwoord op je speldoel. Waardoor je in staat bent om je dromen waar te maken.

U kunt het spel aanschaffen door een mailtje met uw adres gegevens te sturen naar: info@carinevandenberg.nl